La Pucelle

Ontvangsten

Restaurant La Pucelle

Wij zijn  gelegen in het centrum van Bergen op Zoom  in  één van de fraaiste stadspaleizen van West-Europa. Gebouwd in 1487, functioneerde dit schitterende gebouw vele eeuwen lang als woonpaleis voor de Markiezen van Bergen op Zoom.

Achter de imposante gevel met felrode vensterkorven bevindt zich dan ook een intrigerend complex van zalen, stijlkamers, galerijen, traptorens, binnenplaatsen en tuinen. Het is in deze sfeervolle omgeving dat wij u de mogelijkheid bieden om van uw diner, bijeenkomst of feest  een unieke gebeurtenis te maken.

Er is veel mogelijk in Het Markiezenhof. Zo kan een borreluurtje iets feestelijks worden, uw receptie een onvergetelijke, leuke avond. Een (klein) diner in de wijnkelder of voor de open haard, we verzorgen het graag voor u.

Afhankelijk van uw wensen reserveren we de locatie voor u. Onze prachtige boogkelder voor een feest voor 125 personen met discjockey of band, het terras voor een zomerse receptie of een diner in het restaurant of zoldergewelf: de gehele omgeving ademt de prachtige 15e eeuwse sfeer.

We ontvangen u graag voor een bezichtiging van onze omgeving en informeren u graag over alle mogelijkheden. Wij hopen u te mogen begroeten!