La Pucelle

Lunch en

Zilversuggesties;  Voor-, tijdens-, of na Uw museumbezoek:

VOOR:                                        

Wrapped in Silver

Koffie of  thee met zilveren Bergse Bastaert   4.95

Koffie met een zilveren bonbon € 2,75

Op reservering vanaf 6 personen:

Koffie of thee met 3 lekkernijen (zilveren bonbon, scone en soesje) 5,25

 

TUSSENDOOR:

Momentum Argentum, voor-, tijdens-, of na Uw “zilver” bezoek: Op een” silver plate” een karafje wijn naar keuze met een broodje, olijfolie en drie tapas  9,50

 

LUNCH:

Lunchtijd 12.00 uur – 14.00 uur

 

Silver Basics

Naar keuze op bord geserveerd een broodje ham of kaas met een klein kopje soep  8,75

 

Silver Surf

Visbord met zalm, forel en makreel met whisky-cocktailsaus, olijven-tapenade, aioli,

sla en een broodje,  inclusief 1 glaasje wijn  17,50

Silver Turf

Vleesbord met diverse charcuterie, hammen en worsten, groene pesto en een

broodje inclusief 1 glaasje wijn  17,50

 

BROODJES

Pistolet met  jonge  kaas  5,75

Pistolet met oude kaas  6,00

Pistolet met achterham 5,75

Twee pistolets met 2 ambachtelijke kroketten  9,75

Een pistolet met ambachtelijke kroket  € 5,50

CROQUES

Crogue monsieur (met ham en kaas)   4,75

Croque madame (alleen kaas)  4,25

EI GERECHTEN

Uitsmijter ham of kaas €  9,50

Uitsmijter ham en kaas € 9,75

Uitsmijter spek  € 9,50

 

LEKKER VOOR BIJ DE BORREL         

Bitterballen 7 stuks 5,75

Bittergarnituur 10 stuks  7,50

 

DINNER;

 

Served on a silver plate:  (per tafel, aanvang tussen 17.00 uur en 18.00 uur)

Bergs Keurmenu , vis of vlees, inclusief 1 glaasje wijn

Menu d’ Argent:

Kleine carpaccio klassiek geserveerd met balsamico-azijn, olijfolie en Parmezaanse kaas

***

Diamanthaas in roomboter gebakken met rode wijnsaus en bijpassend garnituur op bord

***

Zoet van de dag

Of

Zilver Zilten Zeemenu

Zalm gemarineerd in mosterd en dille met  sla en dressing

***

Atlantische zeetongfilet met witte wijnsaus en bijpassend garnituur op bord

***

Zoet van de dag

 

Prijs  € 27,50