Bruiloft Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Bij een bruiloft hoort alles perfect te zijn, laat u daarom op de mooiste dag van uw leven verrassen in het bourgondische Bergen op Zoom. Midden in het stadscentrum vindt u het eeuwenoude stadspaleis het Markiezenhof. Waan u terug in de tijd van de markiezen en jonkvrouwen en geef een feest in brasserie La Pucelle, dat in het stadspaleis gevestigd is. Geef een trouwfeest waar nog eeuwen over doorgepraat wordt.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Bruiloft in Bergen op Zoom: historie in de Markiezenstad

Aan het einde van de middeleeuwen ontstond het Markiezenhof midden in het historisch centrum van het Brabantse Bergen op Zoom. Lange tijd was het een adellijk stadspaleis voor de heren en markiezen. Ondertussen zijn de mensen van stand vertrokken uit het Markiezenhof, al is de historie en de bourgondische sfeer nooit verdwenen. Proef de ambiance van toen nu nog op de plaats waar tegenwoordig het ja-woord gegeven wordt. Sprookjesachtig trouwen op de mooiste dag van uw leven, het kan. Kies voor een bruiloft in het oude Bergen op Zoom.

Trouwen in klasse

Speciaal voor mensen die in Bergen op Zoom willen trouwen, biedt brasserie La Pucelle een unieke trouwlocatie aan. Trouw in prachtige zalen, omringd door kunstschatten. Of ga met lekker weer naar buiten, waar wij de catering voor u regelen. Een bruiloft in Bergen op Zoom is als een reis terug in de tijd. Neem contact op met brasserie La Pucelle, die al meer dan dertig jaar de complete aankleding en catering van trouwerijen volledig verzorgd. Of het nu een eenvoudige of een luxe bruiloft is, in onze brasserie in het stadpaleis van Bergen op Zoom bent u aan het juist adres. Bekijk zelf hoe andere echtparen u al voorgingen. Wat uw budget ook is, wij helpen u graag. Neem daarom contact met ons op en vraag vrijblijvend de offerte aan. Want een bruiloft in het historische Bergen op Zoom en de grote dag is compleet.

Bekijk ook eens

Dineren bergen op zoom | Eetgelegenheden bergen op zoom | High wine bergen op zoom