High Wine in Het Markiezenhof te Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Gezellig met z’n tweeën of met een groter gezelschap genieten van een heerlijke High Wine op het terras van het Brabantse Bergen op Zoom? Dat kan in Het Markiezenhof bij brasserie La Pucelle. Een High Wine is perfect te combineren met een bezoek aan het oudste stadspaleis van Nederland. U geniet van een lekkere fles gekoelde bubbels of één fles van onze huiswijnen (1 fles per 2 personen) met vooraf een kopje soep en daarna diverse lekkernijen. De High Wine is mogelijk vanaf 16.00 uur.

 

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Geniet van diverse hapjes tijdens de High Wine in Brabant

Uit de historische moes- en kruidentuin in de Beeldentuin van Het Markiezenhof in Bergen op Zoom nemen we de oogst af en verwerken deze ingrediënten in onze gerechten. Daarnaast vragen we aan onze leveranciers om producten van verantwoorde kwaliteit. Zo bent u zeker van dagverse streekproducten. Tijdens een High Wine in het mooie Brabant geniet u van heerlijke wijn en wisselende hapjes. Denk hierbij aan verschillende charcuterie, gerookte vissoorten, gamba, zalm, kaas en toast met pesto en aioli.

Plaats online of telefonisch uw reservering

De High Wine kost per persoon €27,50 en wordt geserveerd op vrijdag, zaterdag en zondag. Het tijdstip van aankomst ligt tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Reserveer minimaal een dag van tevoren door het reserveringsformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 164 266445. Neem ook contact met wanneer er sprake is van eventuele allergieën en/of dieetwensen. Naast dat u in het Brabantse Bergen op Zoom terechtkunt voor een heerlijke High Wine, bent u bij ons ook welkom voor een ambachtelijk bereide High Tea met zoete en harige hapjes.

Bekijk ook eens

Lekker eten bergen op zoomLeuke restaurants bergen op zoomLunchen bergen op zoom