Leuke restaurants Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Ontdek de leuke restaurants in het Brabantse Bergen op Zoom. Kom naar brasserie La Pucelle en dineer in een warme omgeving in een eeuwenoude stad. De brasserie is gevestigd in het middeleeuwse stadspaleis het Markiezenhof, waardoor u sfeervol teruggaat in de tijd. Het hedendaagse menu is een afwisseling tussen klassiekers en streekgerechten die u geprobeerd móet hebben. Vier keer per jaar wisselen wij ons menu, waardoor de smaak van het seizoen aansluit bij onze kaart.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Leuke restaurants in Bergen op Zoom

Brasserie La Pucelle nodigt u uit om kennis te maken met de streekproducten zoals de Bergse aardbeien, asperges en ansjovis. La Pucelle is een van de leuke, onderscheidende en authentieke restaurants in Bergen op Zoom dankzij het prachtige stadspaleis waar de brasserie gevestigd is. Dineren in het Markiezenhof is een unieke beleving, die u een keer meegemaakt moet hebben. Het pittoreske stadspaleis het Markiezenhof zorgt er zeker voor dat het diner naar meer smaakt. Eet tijdens de warme zomeravonden op het terras of kruip in de winter eens dicht tegen de open haard aan. Geniet met elkaar van de Bergse gezelligheid.

Goed eten is prioriteit

Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk met verse en lokale producten te werken. Wij gaan voor verantwoorde ingrediënten met een goede kwaliteit. Daarnaast verwerken wij groenten en kruiden uit onze eigen historische moestuin in het stadspaleis in het eten, om de gerechten nóg lekkerder te maken. Bent u dus nog op zoek naar een van de leuke restaurants in Bergen op Zoom? Neem contact met ons op en ervaar de bourgondische Bergse eetcultuur zelf. Neem tijdens het eten een speciaalbier uit ons ruime assortiment of neem een wijn naar keuze. Goed eten en drinken, dat is onze prioriteit. Het magisch gevoel van het eeuwoude Markiezenhof krijgt u er voor niets bij. Want leuke restaurants vindt u in Bergen op Zoom. Sfeervol genieten, daarvoor moet u bij La Pucelle zijn.

Bekijk ook eens

Lunchen bergen op zoomRestaurant bergen op zoomRomantisch dineren brabant