Feestlocatie Bergen op Zoom

  • We werken uitsluitend met verse producten
  • Van eenvoudige- tot luxe partijen
  • Gelegen midden in het 15de eeuwse Markiezenhof

Bent u op zoek naar een feestlocatie of een feestzaal in Bergen op Zoom? Dan bent u bij brasserie La Pucelle aan het juiste adres. Laat u verrassen door het eeuwenoude stadspaleis het Markiezenhof, waar de tijd stil lijkt te staan. Kom samen met lieve vrienden en familie om de leukste levensgebeurtenissen op onze feestlocatie in Bergen op Zoom te vieren. Wij helpen u graag om er samen met u een groot feest van te maken.

Een feestlocatie in Bergen op Zoom? Kies voor onze feestzaal!

Er is altijd wel reden om iets te vieren. Als die mooie feestelijke gebeurtenis ook nog eens in een eeuwenoud stadspaleis plaatsvindt, is dat al een feest op zich. Ontdek de grote zalen of de knusse gangen van het stadspaleis. Ervaar hoe het leven honderden jaren geleden in het Markiezenhof was op onze feestlocatie in Bergen op Zoom. Wordt vorstelijk behandeld en laat u volledig in de watten leggen door ons team van professionals in de feestzaal van La Pucelle in Bergen op Zoom. 

Feesten op stand

Interesse om te feesten op stand? Reserveer direct of neem contact op via ons telefoonnummer en hopelijk zien we u binnenkort op onze feestlocatie en feestzaal in het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Of het nu om een bruiloft of een verjaardag gaat, onze deuren staan wagenwijd voor u open zodat wij er samen met u een geweldig feest van kunnen maken. Geniet koninklijk van onze service, laat u middeleeuws onderdompelen op onze feestlocatie en dans in onze prachtige feestzaal in Bergen op Zoom. Laten we proosten op het leven!

Bekijk ook eens:

uit eten tholen | lunchen bergen op zoom trouwlocatie bergen op zoom