• La Pucelle

    U bent er van harte welkom!
  • Een warme omgeving

  • Heerlijke combinaties met wijn en bier

  • Verrassende gerechten

La Pucelle - Markiezenhof

Midden in het 15de eeuwse woon- en werkpaleis van de toenmalige Markiezen van Bergen op Zoom ligt brasserie La Pucelle. Naast een heerlijk diner bent u hier ook van harte welkom voor enkel een Bourgondisch bordje met een mooi glas erbij, of een lekker kopje koffie.

In de herfst en winter stoken we de open haard en in de zomer hebben we een prachtig terras tussen de paleismuren.

Onze kelderbar is toegankelijk op reservering voor kleine- en grotere gezelschappen. Leuk voor bijvoorbeeld het aperitief en het digestief bij een diner. Deze eeuwen oude boogkelder ademt de sfeer van weleer toen het nog de voorraadkelder was voor de oude bakkerij in het Markiezenhof.

Op de 1ste verdieping, met uitzicht over de Franse Tuin, is er de mogelijkheid om privé te dineren, of bijeen te komen.

La Pucelle heet u van harte welkom!

La Pucelle, u bent er van harte welkom!

We werken met verse producten. Van de historische kruiden- en moestuin, gelegen in de Beeldentuin van het Markiezenhof, nemen we exclusief de oogst af en verwerken deze in onze gerechten. We zoeken de boeren op en  werken zo veel mogelijk met producten uit de streek. We wisselen de menukaart dan ook minimaal 4 keer per jaar, met de seizoenen mee.

In het voorjaar en zomer hebben we een terras waar u naast een goed glas of één van onze koffiesoorten, ook een heerlijke maaltijd kunt nuttigen. In de herfst en winter wordt  in het restaurant de open haard gestookt. 

Ontvangsten

U zoekt een locatie voor de mooiste dag van uw leven. U wilt met uw familie en vrienden uw verjaardag vieren. De house warming party doet u toch liever niet in uw eigen nieuwe huis….

Er zijn meer dan 100 redenen om het leven te vieren. Wij helpen u graag daarbij.

Gelegen midden in het 15de eeuwse Markiezenhof bieden wij u verschillende kamers en gewelven aan om Uw dag te vieren. Ons terras binnen de paleismuren biedt tal van mogelijkheden.

De complete aankleding en catering wordt door ons verzorgd. Met meer dan 30 jaar ervaring in het Hof weten we hoe we het u en uw gasten naar de zin kunnen maken.

Van eenvoudige- tot luxe vieringen, we houden rekening met uw budget. U kunt er zijn voor uw gasten, wij verzorgen de rest.

Lees verder