Huwelijksarrangementen

Jullie zoeken een locatie voor de mooiste dag van het leven. Jullie willen deze dag met jullie familie en vrienden vieren. 

Gelegen midden in het 15de eeuwse Markiezenhof hebben wij in eigen beheer verschillende kamers en gewelven ter beschikking. In de zomer kunnen we ook naar buiten.... het terras biedt meerdere mogelijkheden.

Met bijna 35 jaar ervaring in het Hof weten we hoe we het jullie en jullie gasten naar de zin kunnen maken. Van eenvoudige - tot luxe vieringen, met of zonder arrangement, we houden rekening met jullie budget. Wel zo duidelijk, geen verrassingen.

Jullie zijn er voor jullie gasten, wij verzorgen graag de rest.

Om jullie alvast een idee te geven van onze mogelijkheden hebben we enige arrangementen samengesteld.

 

‘Tulpen arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, een drie gangen diner inclusief wijn en/of frisdranken voor 20 personen en een receptie gedurende 1,5 uur voor 100 personen inclusief een leuk borrelgarnituur. Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4 uur durende feestavond met een bijpassend borrelgarnituur.

de ontvangst:

Na de ontvangst van u en uw gasten snijdt u de bruidstaart aan waarna wij koffie of thee serveren

het diner:

Na deze ontvangst serveren wij een heerlijk drie gangen diner met bijpassende wijnen.

de receptie:

Tijdens de receptie worden de volgende dranken onbeperkt geschonken: bier, limonades, jus d’orange, wijnen, koffie

Naast voorgenoemde drankjes serveren wij een goed verzorgd borrelgarnituur. (3 hapjes per persoon)

 

Totaal  ontvangst, diner en receptie € 2800,00

de feestavond:

De feestavond, in combinatie met bovenstaand arrangement voor 100 personen, gedurende 4 uur onbeperkt bovengenoemde dranken, inclusief een goed verzorgd borrelgarnituur.

(4 hapjes per persoon)

Totaal  € 3450,00

‘Lelie arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een luxe ontvangst, een drie-gangen diner inclusief koffie en wijnen voor 20 personen en een receptie voor1,5 uur voor 100 personen.

Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4uur durende feestavond met een bijpassend luxe borrelgarnituur.

de ontvangst:

Bij binnenkomst serveren wij u en uw gasten een glas Cava zodat er een toost uitgebracht kan worden op het net gesloten huwelijk. Na deze toost snijdt u de bruidtaart aan waarbij wij koffie en/of thee serveren.

het diner:

Drie (h)eerlijke gangen met bijpassende wijnen en koffie.

de receptie:

Tijdens de receptie worden de volgende dranken onbeperkt geschonken: bier, limonades, jus d’orange, wijnen, koffie

Naast bovengenoemde dranken serveren wij een goed verzorgd borrelgarnituur. (3 hapjes per persoon)

 

Totaal ontvangst, diner en receptie € 3180,00

de feestavond:

De feestavond in combinatie met bovenstaand arrangement, gedurende 4 uur met onbeperkt bovengenoemde dranken en een speciaal bier van de tap, inclusief een goed verzorgd borrelgarnituur  (4 hapjes per persoon), voor 100 personen.

Totaal  € 3750,00

‘Rozen arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een luxe ontvangst, een vier gangen diner inclusief wijnen en koffie voor 20 personen en een receptie voor 1,5 uur, inclusief borrelgarnituur, voor 100 personen. Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4 uur durende luxe feestavond met een bijpassend borrelgarnituur.

de ontvangst:

Bij binnenkomst serveren wij een glas Cava waarna u vervolgens de bruidstaart aansnijdt. Wij serveren aansluitend  koffie of thee.

het diner:

Na deze ontvangst serveren wij een vier gangen diner met bijpassende wijnen en tafelwater.

de receptie:

Tijdens de receptie, 2 uur worden de volgende dranken onbeperkt geschonken: bier, limonades, verse jus d’orange, wijnen, port, sherry, vermout en jenevers. Naast bovengenoemde drankjes serveren wij een goed verzorgd borrelgarnituur. (4 hapjes per persoon)

 

Totaal ontvangst, diner receptie  € 3930,00

de feestavond:

Wij ontvangen uw gasten met een petit glacé en koffie, waarna wij gedurende 4 uur onbeperkt bovenstaande dranken en een speciaal bier van de tap serveren.Inclusief een luxe borrelgarnituur (4 hapjes per persoon), voor 100 personen. Ter afsluiting van de avond serveren wij koffie en een broodje.

Totaal  € 3950,00

‘Orchidéé arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een zeer luxe ontvangst, een exquise vier gangen diner inclusief wijnen en koffie voor 20 personen en een luxe receptie voor 100 personen gedurende 2 uur, inclusief bijpassend borrelgarnituur.  Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4 uur durende feestavond voor 100 personen met een uitstekend verzorgd borrelbuffet.

de ontvangst:

Bij de ontvangst serveren wij een glas champagne. Hierna snijdt u de bruidstaart aan. Wij serveren hierbij onbeperkt koffie en/of thee. Bij het tweede kopje verzorgen wij luxe bonbons.

het diner:

Na de ontvangst serveren wij een heerlijk vier gangen diner met koffie en bijpassende wijnen.

de receptie:

Tijdens de receptie, duur 2 uur, worden de volgende dranken onbeperkt geschonken: bier, limonades, verse jus d’orange, wijnen, port, sherry, vermout en jenevers. Naast bovengenoemde drankjes serveren wij een luxe borrelgarnituur. (3 hapjes per persoon)

 

Totaal ontvangst, diner en receptie € 4600,00

de feestavond:

Wij ontvangen uw gasten met een glas Cava waarna wij gedurende 4 uur onbeperkt bovenstaande dranken en een speciaal bier van de tap serveren. Eveneens presenteren wij een luxe buffet. Ter afsluiting van de avond serveren wij voor de liefhebbers koffie.

Totaal ontvangst, diner en receptie € 6650,00

Voor verdere informatie stuur een email naar ons, of bel!