Huwelijksarrangementen

Jullie zoeken een locatie voor de mooiste dag van het leven. Jullie willen deze dag met jullie familie en vrienden vieren. 

Gelegen midden in het 15de eeuwse Markiezenhof hebben wij in eigen beheer verschillende kamers en gewelven ter beschikking. In de zomer kunnen we ook naar buiten.... het terras biedt meerdere mogelijkheden.

Met bijna 35 jaar ervaring in het Hof weten we hoe we het jullie en jullie gasten naar de zin kunnen maken. Van eenvoudige - tot luxe vieringen, met of zonder arrangement, we houden rekening met jullie budget. Wel zo duidelijk, geen verrassingen.

Jullie zijn er voor jullie gasten, wij verzorgen graag de rest.

Om jullie alvast een idee te geven van onze mogelijkheden hebben we enige arrangementen samengesteld.

 

Huwelijksarrangementen:

 

‘Tulpen arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een ontvangst, een drie gangen diner inclusief wijn en/of frisdranken voor 20 personen. Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4 uur durende feestavond met een bijpassend borrelgarnituur.

de ontvangst:

Na de ontvangst van u en uw gasten snijdt u de bruidstaart aan waarna wij koffie of thee serveren

het diner:

Na deze ontvangst serveren wij een heerlijk drie gangen diner met bijpassende wijnen.

Totaal ontvangst en diner € 1500,00

de feestavond:

De feestavond, in combinatie met bovenstaand arrangement voor 100 personen, gedurende 4 uur onbeperkt bovengenoemde dranken, inclusief een goed verzorgd borrelgarnituur.

(4 hapjes per persoon)

Totaal feest € 3650,00

 

‘Lelie arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een luxe ontvangst, een drie-gangen diner inclusief koffie en wijnen voor 20 personen. Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4uur durende feestavond met een bijpassend luxe borrelgarnituur.

de ontvangst:

Bij binnenkomst serveren wij u en uw gasten een glas Cava zodat er een toost uitgebracht kan worden op het net gesloten huwelijk. Na deze toost snijdt u de bruidstaart aan waarbij wij koffie en/of thee serveren.

het diner:

Drie (h)eerlijke gangen met bijpassende wijnen en koffie.

Totaal ontvangst en diner € 1630,00

de feestavond:

De feestavond in combinatie met bovenstaand arrangement, gedurende 4 uur met onbeperkt bovengenoemde dranken en een speciaal bier van de tap, inclusief een goed verzorgd borrelgarnituur. (4 hapjes per persoon), voor 100 personen.

Totaal feest € 3950,00

 

‘Rozen arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een luxe ontvangst, een vier gangen diner inclusief wijnen en koffie voor 20 personen. Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4 uur durende luxe feestavond met een bijpassend borrelgarnituur.

de ontvangst:

Bij binnenkomst serveren wij een glas Cava waarna u vervolgens de bruidstaart aansnijdt. Wij serveren onbeperkt koffie of thee.

het diner:

Na deze ontvangst serveren wij een vier gangen diner met bijpassende wijnen en tafelwater.

Totaal ontvangst en diner € 1760,00

de feestavond:

Wij ontvangen uw gasten met een petit glacé en koffie, waarna wij gedurende 4 uur onbeperkt bovenstaande dranken en een speciaal bier van de tap serveren. Inclusief een luxe borrelgarnituur (4 hapjes per persoon), voor 100 personen.Ter afsluiting van de avond serveren wij koffie en een broodje.

Totaal feest € 4950,00

 

‘Orchidéé arrangement’

Dit arrangement bestaat uit een luxe ontvangst, een vier gangen diner inclusief wijnen en koffie voor 20 personen. Desgewenst is dit arrangement uit te breiden met een 4 uur durende feestavond voor 100 personen met een uitstekend verzorgd borrelbuffet.

de ontvangst:

Bij de ontvangst serveren wij een glas champagne. Hierna snijdt u de bruidstaart aan. Wij serveren hierbij onbeperkt koffie en/of thee. Bij het tweede kopje verzorgen wij luxe bonbons.

het diner:

Na de ontvangst serveren wij een heerlijk vier gangen diner met koffie en bijpassende wijnen.

Totaal ontvangst en diner € 2130,00

de feestavond:

Wij ontvangen uw gasten met een glas Cava waarna wij gedurende 4 uur onbeperkt  bovenstaande dranken en een speciaal bier van de tap serveren. Eveneens presenteren wij een goed verzorgd borrelbuffet. Ter afsluiting van de avond serveren wij voor de liefhebbers koffie.

Totaal feest € 6650,00

 

Voor verdere informatie stuur een email naar ons, of bel met 0164 266445