Bijzonder vergaderen in onze vergaderaccommodatie

✔ WE WERKEN MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Voor een bijzondere vergaderaccommodatie ben je welkom bij brasserie La Pucelle. Deze vergaderlocatie is gevestigd op de eerste verdieping midden in Het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Dankzij de verschillende arrangementen wordt uw vergadering of training tot in de puntjes verzorgd. Kom met een klein of groot gezelschap vergaderen in een middeleeuwse omgeving met een uitzicht op de Franse tuin.

Van alle gemakken voorzien in onze unieke vergaderaccommodatie

Onze vergaderarrangementen geven je de mogelijkheid een of meerdere dagdelen van jouw vergadering, training of andere bijeenkomst in of door brasserie La Pucelle te (laten) organiseren. De vergaderarrangementen van de vergaderlocatie in Bergen op Zoom zijn inclusief diverse zoetigheden en of fruit, koffie, thee en tafelwater. Uiteraard heb je ook toegang tot draadloos internet.  Additioneel staan een flipover, scherm en beamer ter beschikking. Hieronder vind je extra informatie en de verschillende arrangementen van onze vergaderaccommodatie:

  • Capaciteit voor 8 tot 24 personen.
  • Bij minder dan 8 gasten brengen we een supplement in rekening.
  • Bij overschrijding van de tijdsduur van het arrangement wij de meerkosten in rekening.
  • De genoemde prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Vraag een offerte op maat aan

Of je nu komt overleggen met een klein gezelschap of je komt met een grotere groep rond de tafel zitten, je bijeenkomst in onze vergaderlocatie in Bergen op Zoom wordt volledig door ons verzorgd. Zo wordt het een succesvolle vergadering. Laat ons weten wat je wilt en we brengen een offerte op maat uit. Vul hiervoor het reserveringsformulier in of neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: +31 (0) 164 266445.

Vergaderarrangementen

Of u nu komt overleggen met een klein gezelschap of u komt met een grotere groep rond de tafel zitten, uw bijeenkomst in onze vergaderlocatie in Bergen op Zoom wordt volledig verzorgd. Zo wordt het een succesvolle vergadering.

Bekijk arrangementen