High Tea in Het Markiezenhof in Bergen op Zoom

  • We werken uitsluitend met verse producten
  • Van eenvoudige- tot luxe partijen
  • Gelegen midden in het 15de eeuwse Markiezenhof

Een High Tea in brasserie La Pucelle in Bergen op Zoom is ideaal te combineren met een bezoek aan het oudste stadspaleis van Nederland. Terwijl u geniet van onze Markiezinnen High Tea, ontdekt u de schoonheid van het gebouw en de verschillende exposities. Laat u verrassen door een ambachtelijk bereide High Tea.

Geniet van heerlijke lekkernijen tijdens de High Tea in Bergen op Zoom

Tijdens de Markiezinnen High Tea geniet u van zowel heerlijke zoete als hartige hapjes. We ontvangen u en uw gezelschap met een glas bubbels, waarna wij de theedoos op tafel zetten met verschillende soorten thee. U geniet van uiteenlopende delicatessen, zoals mini scones, muffins, cupcakes, slagroomsoesjes, kaasbroodjes, Danish Pastry, bonbons, brownies, canapés en donuts.

Kom langs op vrijdag, zaterdag of zondag

Bij ons in Bergen op Zoom bent u van vrijdag tot en met zondag van harte welkom voor een high tea. De prijs per persoon is €26,50 en het tijdstip van aankomst ligt tussen 12.00 uur en 15.00 uur. Plaats wel minimaal een dag van tevoren uw reservering, zodat wij de lekkernijen voor u kunnen voorbereiden. Dit doet u door het reserveringsformulier in te vullen of door te bellen naar +31 (0) 164 266445. Via deze contactmogelijkheden kunt u ook eventuele allergieën en/of dieetwensen doorgeven. Naast het serveren van een High Tea, kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijke High Wine.

Reserveren