Vergaderen Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Ongestoord vergaderen in stijl doet u het best bij brasserie La Pucelle in het centrum van Bergen op Zoom. Doordat wij gevestigd zijn in het eeuwenoude stadspaleis het Markiezenhof kunt in een middeleeuwse omgeving vergaderen, terwijl u belangrijke zaken bespreekt. Brasserie La Pucelle staat voor u klaar om uw vergadering of training tot in de puntjes te verzorgen. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen, zodat u de tijd kunt nemen die u nodig heeft. Kom overleggen met een klein gezelschap of ga met een grote groep rond de tafel zitten om in alle rust te vergaderen in het prachtige stadspaleis in Bergen op Zoom.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Vergaderen in het stadspaleis in Bergen op Zoom

De vergaderarrangementen bestaan uit pakketten van vier uur, acht uur of twaalf uur. U kunt zelf bepalen hoe lang u de tijd nodig heeft en met hoeveel personen u wenst te komen. De arrangementen zijn inclusief zaalhuur, een flipover en een scherm. Uiteraard is er draadloos internet aanwezig, net zoals koffie, thee en water. Kom bij ons in stijl vergaderen in Bergen op Zoom en wij zorgen ervoor dat u niets tekortkomt. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag met het perfect verzorgen van de vergadering.

Vergaderarrangementen

In ieder vergaderarrangement kunt u onbeperkt genieten van koffie en thee. Ook aan kleine zoetigheden en fruit is gedacht, zodat u uw energielevel op peil kunt houden. Kom vier uur bij ons vergaderen en geniet van de historische ruimte, terwijl u aandachtig luistert naar de presentatie. Blijkt vier uur niet lang genoeg te zijn? Dan kunt u ook acht uur bij ons vergaderen. Daarbij geniet u van een tweegangen lunch, zodat u weer op volle kracht door kunt gaan met de vergadering of training. Heeft u écht een hoop te bespreken? Dan kunt u zelfs twaalf uur lang vergaderen in het stadspaleis in Bergen op Zoom. Dit arrangement is inclusief tweegangen lunch en driegangen diner. Neem contact met ons op en kijk wat er voor u mogelijk is.

Bekijk ook eens

Vergaderzaal hurenBruiloft bergen op zoomDineren bergen op zoom