Vergaderzaal huren

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Wilt u een vergaderzaal huren voor een vergadering, training of andere bijeenkomst? Kom dan bijeen in de karakteristieke vergaderruimte van brasserie La Pucelle in het Brabantse Bergen op Zoom. We zijn gevestigd in het stadspaleis Het Markiezenhof en verzorgen uw vergadering tot in de puntjes. Beleef het verleden in een middeleeuwse omgeving met uitzicht op de Franse tuin.

 

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Vergaderzaal huren die van alle gemakken is voorzien

Wanneer u een vergaderzaal bij ons in Brabant komt huren, nemen u en uw gezelschap plaats in de vergaderruimte op de eerste verdieping, midden in het stadspaleis. U heeft de mogelijkheid om een of meerdere dagdelen te reserveren voor uw bijeenkomst. De vergaderzaal biedt ruimte voor 8 tot 30 personen en is desgewenst uitgerust met een beamer, een scherm, een flipover en draadloos internet.

Kies uit drie vergaderarrangementen voor onze vergaderruimte in Brabant

Bij het huren van een vergaderruimte in het eeuwenoude Brabantse stadspaleis kiest u uit drie vergaderarrangementen. Deze lichten we hieronder toe:

  • 4-uurs vergaderarrangement: dit arrangement is te reserveren vanaf 8 personen. Dit arrangement is in de middag te reserveren. U ontvangt onbeperkt koffie, thee en tafelwater tijdens de vergadering. Daarnaast kunt u nog genieten van verschillende zoetigheden en fruit.
  • 8-uurs vergaderarrangement: dit arrangement kunt u reserveren vanaf 8 personen vanag 09.00 uur. Tijdens de vergadering krijgt u onbeperkt tafelwater, koffie en thee. Bovendien staan er verschillende zoetigheden en fruit op tafel en geniet u van een 2-gangen-lunch.
  • 12-uurs vergaderarrangement: dit arrangement is te reserveren vanaf 8 personen vanaf 09.00 uur. U ontvangt tijdens de vergadering onbeperkt koffie, thee en tafelwater. Daarnaast staan er verschillende zoetigheden en fruit op tafel en geniet u van zowel een 2-gangen-lunch als een 3-gangen-diner.

Ontvang een op maat gemaakte offerte

Komt u met een klein gezelschap een vergaderzaal huren? Vraag dan een offerte op maat aan via het reserveringsformulier of bel naar +31 (0) 164 266445.

Bekijk ook eens

Bruiloft bergen op zoomDineren bergen op zoomEetgelegenheden bergen op zoom