Eetgelegenheden Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Zoekt u eetgelegenheden in Bergen op Zoom voor de lunch of het diner? Proef dan de beleving van Bergse streekproducten bij brasserie La Pucelle. Wij zijn gevestigd in het oudste stadspaleis van Nederland, namelijk Het Markiezenhof. Maak kennis met het karakteristieke paleis, terwijl u geniet van verrassende gerechten met verse ingrediënten. Lees snel verder en kom meer te weten over ons restaurant.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Een van de meest unieke eetgelegenheden in Bergen op Zoom met streekproducten

Onze chefkoks werken met verse producten die afkomstig zijn uit de historische kruiden- en moestuin in de Beeldentuin, maar boeren uit de regio leveren ook producten. Dat betekent dat u geniet van échte streekgerechten die met passie zijn bereid. Bovendien wisselen we de menukaart minimaal vier keer per jaar, zodat u zich keer op keer kunt laten verrassen door de lekkerste delicatessen. Neem in de zomermaanden plaats op het terras midden in Het Markiezenhof en kruip tijdens de wintermaanden tegen onze open haard.

Ervaar een bourgondisch gevoel

Wij nodigen u uit om een van de meest unieke eetgelegenheden van Bergen op Zoom te ontdekken. Proef Bergse aardbeien, ansjovis en asperges en ervaar een bourgondisch gevoel. Reserveer via het online reserveringsformulier of bel naar +31 (0) 164 266445. U kunt natuurlijk ook gewoon even binnen lopen.

Bekijk ook eens

High wine bergen op zoomLekker eten bergen op zoomLeuke restaurants bergen op zoom