Lekker eten bergen op zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Lekker eten in Bergen op Zoom, daar zijn de mensen in de West-Brabantse stad dol op. Proef de streekgerechten van het Bergse land en proef de pure smaken van de natuur. Laat u verrassen met typische streekgerechten, zoals aardbeien, asperges en ansjovis. Proef lekker eten in Bergen op Zoom en ervaar wat bourgondisch genieten nu écht betekent. Kom naar brasserie La Pucelle in het stadspaleis het Markiezenhof en maak kennis met eten in stijl. Eet in de zomer op ons terras en waan uzelf in Frankrijk of ga tijdens de koude winterdagen eens dichtbij de open haard zitten. Voor lekker eten moet u echt in Bergen op Zoom zijn.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Kom lekker eten in Bergen op Zoom

Naast dat de natuur rond Bergen op Zoom tal van mooie producten te bieden heeft, telen wij zelf ook op kleine schaal verse producten. In de tuin van het stadspaleis in Bergen op Zoom beheren wij een historische kruiden- en moestuin, waar wij een deel van onze verse producten vandaan halen. Verse en kwalitatieve producten staan bij ons hoog in het vaandel. Tel daarbij op dat wij geven om goede en verantwoorde producten, en het lekker eten in Bergen op Zoom kan beginnen.

Probeer het zelf bij La Pucelle

Kom zelf eens langs om te ervaren hoe fijn het is om ouderwets goed te genieten van de beste producten van de natuur. Kies een heerlijk keuzemenu of laat u verrassen door de kaart die vier keer per jaar wisselt. Neem tijdens het eten een bijpassend speciaalbier of ga toch voor een goede wijn. Genieten niet alleen van het eten, maar ook van het stadspaleis waar wij gevestigd zijn. Want lekker en verantwoord eten, dat begint met streekgerechten in Bergen op Zoom.

Bekijk ook eens

Leuke restaurants bergen op zoom | Lunchen bergen op zoom | Restaurant bergen op zoom