Restaurant Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Restaurants in de omgeving van Bergen op Zoom en zeker in het centrum van de historische stad, zijn eenvoudig gevonden. Een restaurant waar u in eeuwenoude sferen kunt dineren in het middeleeuwse stadspaleis in het bruisende Bergen op Zoom, dat is andere koek. Kom daarom naar brasserie La Pucelle en ontdek hoe het is om te eten terwijl u zich waant in koninklijke sferen. Geniet van onze verantwoorde kwaliteitsproducten die ieder seizoen weer anders zijn en maak kennis met onze brasserie die midden in het stadspaleis het Markiezenhof gevestigd is.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Restaurants in de omgeving van Bergen op Zoom en centrum

Laat u bij een van de beste restaurants van Bergen op Zoom verrassen met spannende menu’s met uitsluitend verse ingrediënten. Genieten van de producten in ons restaurant die afkomstig zijn uit de natuur in de omgeving van Bergen op Zoom. Leer de streekproducten van de regio kennen. Eet Bergse aardbeien, asperges of ansjovis en proef de Brabantse natuur in ons restaurant in Bergen op Zoom, gelegen in hartje centrum. Geniet van onze eigen oogst uit onze historische kruiden- en moestuin. Eet in de zomer heerlijk op ons terras en ga in de winter naast de open haard zitten die we speciaal voor u aanmaken. Ervaar het zelf in ons restaurant in Bergen op Zoom!

 

Koninklijk dineren

Dus bent u het overzicht van restaurants in de omgeving van Bergen op Zoom en in het centrum kwijt en ziet u door de bomen het bos niet meer? Kies er dan eens voor om te dineren in stijl en reserveer een plaatsje in onze brasserie. Kies een van onze keuzemenu’s en eet heerlijk lokaal. Neem een speciaalbier uit ons ruime assortiment of een van onze vele wijnen en geniet van het middeleeuwse gevoel waar u zich bij La Pucelle in onderdompelt. Kom eens langs bij La Pucelle en ervaar hoe koninklijk dineren in een eeuwenoud stadspaleis nu écht voelt.

Bekijk ook eens

Romantisch dineren brabantTrouwlocatie bergen op zoomUit eten bergen op zoom