Lunchen Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Lunchen bij een lunchroom in de omgeving van Bergen op Zoom? Kom naar brasserie La Pucelle! Onze horecagelegenheid is gevestigd in het pittoreske stadspaleis het Markiezenhof in het hart van het West-Brabantse Bergen op Zoom. Ga mee terug in de tijd en kies eens om te lunchen in een lunchroom in de omgeving van Bergen op Zoom. In de zomer kunt u heerlijk buiten zitten op ons terras. In de winter wordt u niet alleen warm van het lekkere eten en de prachtige historie, maar helpt onze open haard u ook een handje.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Lunchen bij dé lunchroom van Bergen op Zoom

Lunchen in de omgeving van Bergen op Zoom, is niet alleen een feest voor de ogen. Tevens is het een plezier voor de tong. In onze lunchroom combineren wij het beste van alle werelden. Kom smakelijk lunchen, in de pittoreske omgeving van Bergen op Zoom. Of u nu wilt borrelen of toch liever een soep heeft: wij hebben het voor u in huis. Verschillende kruiden en groenten die wij zelf telen in onze moestuin in het Markiezenhof, verwerken wij op onze luxe broodjes en lekkere uitsmijters. Toch liever een tosti of een salade? Geen probleem! Wij werken zoveel mogelijk met kwalitatieve en verantwoorde producten. Ook het gebruik van streekproducten staat bij ons hoog in het vaandel. Neem bijvoorbeeld onze pistolet met warm vlees en echte Bergse oesterzwammen. Kom eens lunchen in Bergen op Zoom!

Speciaal voor hen die niet kunnen kiezen

Een soep, een salade of toch een uitsmijter? Zien wij u binnenkort aanschuiven voor de lunch bij onze lunchroom in het historische Bergen op Zoom? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Bekijk ook eens

Restaurant bergen op zoomRomantisch dineren brabantTrouwlocatie bergen op zoom