Romantisch dineren Brabant

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Romantisch dineren in Brabant doet u ongetwijfeld bij brasserie La Pucelle, midden in het oudste stadspaleis van Nederland. Terwijl u geniet van een heerlijk diner kijkt u uw ogen uit in Het Markiezenhof. Laat u verrassen door de verschillende menu’s bestaande uit verse streekingrediënten. Zien wij u binnenkort in ons restaurant?

 

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Romantisch dineren op een unieke locatie in Brabant

Ons restaurant in het Brabantse Bergen op Zoom is de perfecte locatie om romantisch te dineren. Neem in de zomermaanden plaats op het terras midden in Het Markiezenhof en ontdek de schoonheid van het paleis. In de wintermaanden geniet u van een heerlijk diner bij de open haard. In een sfeervolle ambiance als dit vlamt de romantiek natuurlijk direct op.

Geniet van heerlijke streekgerechten

De gerechten die onze chefkoks u serveren bestaan grotendeels uit lokale ingrediënten. Zo gebruiken we producten uit onze eigen kruiden- en moestuin in het stadspaleis, maar boerderijen uit de regio leveren ons ook producten aan. Bovendien wisselt de menukaart minimaal vier keer per jaar, waardoor u ieder seizoen opnieuw geniet van culinaire hoogstandjes. Kies tijdens het dineren voor een van de speciaalbieren of wijnen die perfect aansluiten bij een van de gerechten en geniet van een romantische avond in Brabant.

Reserveer uw tafel

Ga voor een heerlijk keuzemenu of laat u verrassen door de wisselende menukaart. Via het online reserveringsformulier of telefonisch via +31 (0) 164 266445 reserveert u eenvoudig een tafel. Bel dit telefoonnummer ook als u eventuele allergieën en/of dieetwensen wilt doorgeven.

Bekijk ook eens

Trouwlocatie bergen op zoomUit eten bergen op zoomVergaderen bergen op zoom