Trouwlocatie Bergen op Zoom

  • WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN
  • VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN
  • GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Een trouwfeest op de mooiste trouwlocatie van Bergen op Zoom en misschien zelfs wel van heel Nederland? Geef het ja-woord aan elkaar bij brasserie La Pucelle in het historische stadspaleis het Markiezenhof. Laat u verrassen door de eeuwenoude architectuur. De complete aankleding en catering verzorgen wij voor u, zodat u enkel nog hoeft te genieten van uw eigen trouwfeest op de mooiste trouwlocatie van Bergen op Zoom.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Trouwfeest op historische trouwlocatie in Bergen op Zoom

Het is dan eindelijk zo ver. De verlovingsringen zitten al aan de vingers, maar nu moet de grote dag zelf nog geregeld worden. Kom naar onze historische trouwlocatie in het Markiezenhof in Bergen op Zoom en merk zelf wat het eeuwenoude gevoel met u doet. Voor ieder budget hebben wij een passend feest. Of het nu een eenvoudige bruiloft is of het gaat om een luxe viering, het draait maar om een ding: de liefde. Word verliefd op het Markiezenhof en laat brasserie La Pucelle u de mooiste dag van uw leven geven met een knallend trouwfeest in het hartje van Bergen op Zoom.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Met meer dan dertig jaar ervaring zorgen wij dat u vorstelijk behandeld wordt tijdens uw trouwfeest in het Markiezenhof in Bergen op Zoom. Trouwt u in de zomer lekker buiten, of kiest u toch liever voor de grote zaal? Alles is mogelijk! Neem daarom contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Trouw op stand en laat u meenemen met het sprookje van het eeuwenoude Markiezenhof.

Bekijk ook eens

Uit eten bergen op zoomVergaderen bergen op zoomVergaderzaal huren