Uit eten Bergen op Zoom

✔ WE WERKEN UITSLUITEND MET VERSE PRODUCTEN

✔ VAN EENVOUDIGE- TOT LUXE PARTIJEN

✔ GELEGEN MIDDEN IN HET 15DE EEUWSE MARKIEZENHOF

Uit eten gaan in de omgeving van het historische Bergen op Zoom kunt u het best doen bij brasserie La Pucelle, terwijl u geniet van een middeleeuws omgeving. Kijk uw ogen uit in het stadspaleis het Markiezenhof en laat u verrassen door verschillende menu’s waar volop verse producten in verwerkt zijn. Kom lekker lunchen of ga eens voor ons viergangen keuzemenu tijdens het diner. Ga er eens op uit en kom eten in de omgeving van de pracht en praal van Bergen op Zoom.

Telefonisch reserveren? Bel: +31 (0) 164 266445

Neem contact op

Uit eten in de omgeving van historisch Bergen op Zoom

Wat uw culinaire wensen ook zijn, verse producten in de lekkerste gerechten hebben onze prioriteit. Onze leveranciers leveren verantwoorde en kwalitatieve producten, zodat wij de beste gerechten voor u kunnen bereiden. Daarnaast verwerken wij in onze maaltijden een eigen oogst uit onze kruiden- en moestuin, zodat u de historie van het stadspaleis het Markiezenhof letterlijk kunt proeven. Geniet van de streekproducten die Bergen op Zoom te beiden heeft. Kies tijdens de lunch voor een pistolet warm vlees met Bergse oesterzwammen of neem in het juiste seizoen asperges uit de regio. Doordat de menukaart ieder seizoen verandert, kunnen wij u keer op keer verrassen. Ga eens uit eten in de omgeving van Bergen op Zoom en kom langs bij onze brasserie!

Leer culinair Bergen op Zoom kennen

Wij zien u graag langskomen in onze brasserie voor een heerlijke lunch of een luxe diner. Eet tijdens een zwoele zomeravond lekker buiten op ons terras of kies in de winter voor een warm plaatsje naast onze open haard. Reserveer een tafel bij ons en neem een van onze vele speciaalbieren die perfect aansluiten bij een van ons gerechten of ga voor een goed glas wijn. Kom eens langs bij La Pucelle en ervaar het bourgondische gevoel in het stadspaleis het Markiezenhof in Bergen op Zoom.

Bekijk ook eens

Vergaderen bergen op zoomVergaderzaal hurenBruiloft bergen op zoom